1,9 TDi AXR, 74 kW... Jak go można wzmocnić?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• 1,9 TDi AXR, 74 kW... Jak go można wzmocnić?

Zamieszczone przez Jabar1975
    Zamieszczone przez NEOrADEk
    Pewnie do pierwszego razu jak coś się nie wydarzy.
    zalezy co sie wydarzy bo jak wypadek to przestaniesz ryglowac, a jak kradziez to zaczniesz...
    zdaję sobie sprawę, ale kurde powinny sie te drzwi otworzyć po wypadku, przynajmniej teoretycznie...

1,9 TDi AXR, 74 kW... Jak go można wzmocnić?

1,9 TDi AXR, 74 kW... Jak go można wzmocnić? Silnik ten pracuje dobrze, nie nażekam na niego, lecz czasami te 100 koników brakuje wiem o chip tuningu. ale czy to dla silnika nie jest wyniszczające? co innego jeszcze można zrobić nie wymieniając silnika na wiekszy

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

barciob, jechać do naszego doktora Aligatora

Komentarz

• misiekwaw
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 7715
        • Ford

Re: 1,9 TDi AXR, 74 kW... Jak go można wzmocnić?

Zamieszczone przez barciob
        1,9 TDi AXR, 74 kW... Jak go można wzmocnić? Silnik ten pracuje dobrze, nie nażekam na niego, lecz czasami te 100 koników brakuje wiem o chip tuningu. ale czy to dla silnika nie jest wyniszczające? co innego jeszcze można zrobić nie wymieniając silnika na wiekszy
        Mam wielka prosbe... wysil sie troche i poszukaj troche na ten temat na forum, poniewaz BYLO JUZ SETKI RAZY i to generalnie jedno z najczesciej pojawiajacych sie pytan na tym forum :!: :!: :!: jezeli nie znajdziesz dokladnej informacji na temat AXR, to przyjmij ze to co znalazles odnosnie tuningu AGR, ALH, AHF, ASV, ASZ stosuje sie rowniez do AXR :!:
        Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
        http://www.disi-tune.pl
        Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
        Był WRX
        Była Octa

Komentarz

MisiekWAW, Misiek Ty sie tak nie unoś!!!!!!!!!!!!!!! niech i było już pisane tysiące razy! Jak Cie to irytuje to nie wchodź wogóle, i nieczytaj takiego posta... A w archiwum może i jest, ale ja niemam czasu niestety zeby szukać podobnego tematu gdzieś w necie. Mi nie przeszkadza ze ktoś sie pyta kilka razy o to samo, od tego jest przecież forum... Pozdrawiam Misiu.

Komentarz

• djczas
            RS
            • 2005
            • 9612

barciob, to nie o to chodzi popatrz ile jest wyników na sam tuning TDI
            http://forum.octaviaclub.pl/search.php?mode=results wpisz tuning tdi wyskoczy ci 1459 postów bo wszyscy pytali a żaden nie szukał

Komentarz

• misiekwaw
              RS
              S_OCP Member
              • 2004
              • 7715
              • Ford

MisiekWAW, Misiek Ty sie tak nie unoś!!!!!!!!!!!!!!! niech i było już pisane tysiące razy! Jak Cie to irytuje to nie wchodź wogóle, i nieczytaj takiego posta... A w archiwum może i jest, ale ja niemam czasu niestety zeby szukać podobnego tematu gdzieś w necie. Mi nie przeszkadza ze ktoś sie pyta kilka razy o to samo, od tego jest przecież forum... Pozdrawiam Misiu.
              a inni nie maja czasu czytac takich co nie mieli czasu poszukac :evil:
              Był WRX
              Była Octa

Komentarz

• eR_
                Rider
                • 2005
                • 411

MisiekWAW, moze usun poprostu tego posta :|
                Max moc [KM/kW] 119.6/88.0
                Max moment [Nm] 280 przy 1982 obr./min.

Komentarz

• Purchawa
                  Admin
                  S_OCP Member
                  • 2004
                  • 8007

Jak Ty nie masz czasu szukac, to dlaczego ktos inny ma miec czas Ci odpowiadac?
                  "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
                  Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

1,9 TDi AXR, 74 kW... Jak go można wzmocnić

No tak jak myślałem... Najprostrze i najbardziej kompromitujące rozwiązanie wybraliście... I wy nazywacie to FORUM?? Gdzie nie wolno nawet o coś się zapytać? ...

Komentarz

• djczas
                      RS
                      • 2005
                      • 9612

było juz na tym forum wiele razy pisane chodzi o to aby było forum przejżyste a nie tysiąc tematów o jednym najprościej jest zapytać nie przeglądając i nie używając szukajki

Komentarz

• misiekwaw
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2004
                        • 7715
                        • Ford

Re: 1,9 TDi AXR, 74 kW... Jak go można wzmocnić

No tak jak myślałem... Najprostrze i najbardziej kompromitujące rozwiązanie wybraliście... I wy nazywacie to FORUM?? Gdzie nie wolno nawet o coś się zapytać? ...
                        Wolno, ale wchodzac na to FORUM powiniennes zgodzic sie z panujacymi na nim zasadami przyjetymi i stosowanymi przez OGÓŁ jego użytkowników inaczej się nie dogadamy.
                        Jeżeli Ci to nie odpowiada nikt Cie nie zamierza tu trzymać siłą

W tej chwili dostajesz ode mnie ostrzeżenie :?

P.S.
                        Czas który straciłeś na bezsensowne dyskusje ze mna mogles spozytkowac na uzycie opcji szukaj i poszukanie sobie odpowiedzi na Twoje pytanie :!:
                        Był WRX
                        Była Octa

Komentarz

Pracuję...